empunya diri

Kau beri aku kontraksi ventrikular yang pramatang .Suatu Yang Pernah

YUNA

 ok DAMN SHIT!FUCK! (semua akan menyusul)


ANUGERAH LAGU TERBAIK TERBATAL?
KAU TAU X KAU DA MACAM FUCK???

kau da macam mimpi ngeri bila aku dengan BAGUS yer bangun tidur awal.
its a few hours after wake up
macam biasa la bila ada artikal pasal YUNA abah akan bagi aku newspaper or lebih tepat lagi sanggop belikan.heeee.(tanpa mintak)

muka surat terpampang nan INDAH 
dengan lantas dan merdu aku jerit
'SIAL LA'
bongok la wey boleh macam ni.
its taken a few days baru kau cakap salah kira?
n bagi alasan apa?
juri lain2..??
tonggong kaw!

hey!kalau aku x minat yuna pon aku still akan cakap FUCK utk AIM la.
bukan aku x suka lagu SEDETIK LEBIH-abg nuar tuh
it just....DAMN!
mcm fynn jamal cakap "its beyond unprofessional..its like kau dah bagi straight A pada SPM candidate,pastu kau cakap 'eh eh,sori2 salah kira.

memang mintak FUCKING SHIT dengan aku la kan..kan..
macam mintak maki satu malaysia kau tak?

pas tuh yang mana x minat yuna x payah la nak sial sangat!

siap cakap x pernah dengar?

kau pernah dengar lagu K-POP x?
hah?
pernah?
DAMN LA kalu x pernah dengar lagu PENAKUT tuh.


ini aku.memang aku.
minat tahap habes kat yuna.
so agak surprise ada natang sial ni kat paper malaysia.
jangan sesekali cakap manusia x lari dari buat silap.
ah persetan la kau.
abes tuh selama ni yang kau bagi award merapu kat orang x patut tuh xde yer silap kan?
hey!look...ko nak hartiss macam mana?macam selena gomez?justin bieber?damn shit la kan..live pon hancur bagai!

so sekian yer la kan...
aku baru puji AIM sebab makin OK
n now
HELL!! 

No comments:

Post a Comment

Hate Love Song