empunya diri

Kau beri aku kontraksi ventrikular yang pramatang .Suatu Yang Pernah

When people do things wrong we should try hard to forgive them because all people make mistake.

FAREEZA BINTI SUHAILI


siapa AKU?

sebenarnya aku x reti nak berkawan.
sungguh.
aku x reti nak bergaul dengan orang baru.
aku x reti nak berdepan dengan orang2 yang aku jumpa di alam maya ke realiti.

aku x perlukan seribu kawan.
cukup satu kalau dia mencukupi.
kalau kau ada seribu kawan dalam fb.
berapa yang ada dengan kau bila kau perlukan yang seribu?
ask yourself.


macam korang tau(kalau baca post yang lepas2)
aku down sebab sorang kawan kan...
yar...masih lagi macam tuh(admit it).

kadang2 aku tanya kat diri sendiri.
'kawan2 aku pernah x hargai aku' 'kawan2 aku ni perasan x kalau aku buat benda baik kat diorang'
entah la..kadang2 aku macam x buat pon benda2 tuh.
aku x layak kot..

rindu kat kau.sangat2.aku nak mesej kau.aku takot kau marah sangat dengan aku.aku rela kau reply mara2 aku.aku xley terima kalau kau x reply.


hey..last mesej kau,kau cakap yang kau doakn aku jumpa seseorang macam kau yang akan ada dengan aku bila kau da xde untuk aku kan..aku jumpa.bukan totally la..cara dia,pemikiran dia.cara dia tegur(nasihat) sama macam kau..


. Kadang2 rase mcm nk sepak pn ade RT: your friend who's always smiles.

haha...dia macam kau kan.dia jer perasan yang aku suka senyum dalam apa jua keadaan.walaupun penat.kau yang kenal aku macam mana kan.

tapi dia da xde da ngan aku.means,untuk mendengar cerita aku walaupon remeh.tegur aku kalau aku suka maki jer.sebab dia da pindah.rindu dia jugak sebenarnya.

nak tau x..semalam kan.abg ipar kau kan model iklan kan...aku cakap ngn mak aku tuh abg ipar kau.then mak aku tiba2 tanya..  'zurina pe cter sekarang?da lama x dengar citer dia' hmmm...aku x tau nak cakap apa..aku cuma 'dia ok 2 jer'..terus aku cakap hensem gila abg ipar dia..mak aku cakap 'yer tau'.percaya x..yang mak aku dapat rasa aku berubah macam ni sebab aku da kehilangan kau.

aku ni dulu pernah berubah.sngat negative jadinya.seriously.
sekarang aku pun makin negative.means.murung???maybe...



satu hari aku berharap kau akan ada lagi untuk aku,pal.



    

No comments:

Post a Comment

Hate Love Song