empunya diri

Kau beri aku kontraksi ventrikular yang pramatang .Suatu Yang Pernah

iman Nadzirah:she's my beautiful sister

hi peps~



today 19.2.12 is ur buvday kan.jiran sebelah jer kitew.so sweeeeet~
knowing u since my age 10 years old maybe and u 9 years old right?yar,primary school.
we're meet today after a long year.last2 year jumpa pun masa aktiviti sekolah2 jer kan.
HAHA.a bit shock bila kau ingat time kau akhir form 1 aku tak tegur kau.macam marah kat kau.pas tuh kau pindah sekolah tak bagitau aku kan?aku ingat yang aku macam tak tegur(lebih kepada marah) kat kau.tapi aku tak ingat la sebab apa.sorry for that :)

iman nadzirah: thanx for the present yang MEMANG susah aku nak bukak=.='
oh lupa..she's my beautiful sister with her own attitude:)
love so much!

2 comments:

Hate Love Song