empunya diri

Kau beri aku kontraksi ventrikular yang pramatang .Suatu Yang Pernah

cik feed,i miss u always.


Seorang gadis paling comel.
Senyuman dia,ketawa dia,riak muka dia,karakter dia.semuanya lah.

Kaka,faz nak cerita pasal akak ni.maaf J

Kaka saya,kenal dia entah dari mana mulanya.yang pasti semua tahu dari facebook.tuh bila dulu kata2 orang fb dah nak tutup.faz sedih sikit.perkenalan kita bermula disitu kan?tak tahu la siapa add siapa.

Titipan ni untuk akak.saja2.kalau faz rindu akak,faz baca balik apa faz dah tulis.

Ingat lagi yang faz sedar yang faz dah ‘friend’ dengan akak.faz komen gambar akak.itu je yang faz ingat.mahap memori sangat lemah.hehe.

Hari tuh faz tengok friendship kita kat fb.saja2.baca balik komen dulu2,wallpost dulu..*rindu
Faz ingat lagi waktu faz paling jatuh,akak ada.akak selalu ada.terima kasih.
Kita kongsi macam2.cerita macam2.kutuk orang sesuka hati.haha.*rindu

Faz ingat lagi birthday akak time tuh akak 23 kot.faz bagi akak satu kotak,dalam tuh ada coklat dengan cd kan?jujur,faz nak akak tahu yang faz sayang akak time tuh.video tuh--okbai*malu*haha.faz rasa akak down masa tuh.thats y faz terfikir nak bagi something buat akak happy balik.mana yang mampu la kan.hehe.

Tuh 1st time.

Oohhh faz ingat lagi birthday faz.akak macam x ingat je kan?sedih!

Baca balik komen dulu2..kelakar gila.
Kenang balik dulu suka lepak kat makmal computer  tuh.bertegur pon x.=.=’

big apple yang selalu singgah kat makmal komputer tuh.teringat bila mula-mula dapat no phone akak tuh.dan bila kali kedua mintak masa nak suruh akak amik faz kat bustand.akak siap cakap simpan kat pensil box,beg,betis,kaki tangan semua.haha.

faz suka gila tengok akak pakai baju FT tuh.macam budak sekolah kena kerja.haha
akak suka guna simbol kan.padahal tahu faz x paham ngan simbol2 ni.

oh maceh kenalkan faz dengan fynn jamal.lagu2 dia sampai addict gila.akak tahu kan?hoho.maceh la call faz tapi bagi fynn yang cakap.jujur.akk memang tunaikan impian kecil faz.remember?huhu.

Dah dua tahun kot kita kenal.akak 23 faz 17.mesti akak menyampah kan time tuh kena layan budak sekolah macam faz.annoying!hahaha.

But hey I’m big girl right now.muehehe.

Yar..big girl.u too~

Dah jadi tunangan orang dah.hujung tahun ni permaisuri orang.insyaAllah.amin!
Lepas ni mesti kita dah tak macam dulu.akak dengan tanggungjawab yang baru.mesti rindu akak.
Nanti akak dah tak layan post budak2 faz.nanti mesti dah garang kan.x bagi faz panggil akak orang tua,makcik..ingat lagi x..manja?dulu faz selalu ejek akak manja kan.huhu.

Nak cakap banyak tapi terlalu banyak.

Dear norafida binti Hassan.jangan persoal kenapa kaka.sebab memang typo dari dulu.hehe.i will always miss u.always love u.MORE and MORE and MORE than u.

Just the way you are.

Jangan lupa faz eh nanti.apa pon jangan lupa faz.

the one and only picture we had.

Lots of love,joke,tears,smile:
Faz suhaili

No comments:

Post a Comment

Hate Love Song