empunya diri

Kau beri aku kontraksi ventrikular yang pramatang .Suatu Yang Pernah

selamat ulang tahun pal


Selamat ulang tahun pal--

kau tahu aku sayang kau sangat-sangat kan?
Kau pun tahu aku sanggup pekakkan telinga,butakan mata semua sebab kau kan?
Aku tak kisah apa jadi kat kau.perubahan kau.
Kau tahu sebab aku sayang kau kan?
Tahun kelapan perkenalan kita.
Mahu imbas kenangan kita zaman sekolah rendah..
Panjang sangat.tapi aku ingat setiap detik walaupun hal yang remeh.
Masih ingat setelah hampir beberapa tahun kita tak ketemu.
Kau pesan..’one day kita jumpa,aku nak tengok kau dah x freehair’
Aku cakap kau kena tunggu.aku xkan janji dengan sesiapa tentang perubahan aku.
Alhamdullilah sebab kau aku bertudung.
Walaupun x sempurna :p

Dear..our 1st date sangat lah awkward kan?haha.
Dear..our 2nd date aku bagi kau jam.ingat x?aku bagi sebab aku nak kau ingat aku bila kau dah sambung study.
Dear..our 3rd date,kita buka sama-sama kan?kita jalan-jalan kat bazar.oh!time tuh kau 1st time pakai shawl.comel tahu?
Dear..our 4th date,oh itu tahun ni kan?paling bermakna aku rasa.tidur rumah kau.jalan-jalan dengan kau.miss u damn much that time.
dear..our 5th date,sehari selepas buvday kau baru-baru ni kan.buka puasa dengan kawan2 aku.lepas tuh kau bawa aku jalan2 kat bazar tmpat kau.kesian kau kena patah balik pt raja ke bp yg mungkin mgambil masa setengah jam.

Aku banyak kali sakitkan hati kau.kau sabar.
Aku banyak kali buat kau kecewa.kau sabar.
Aku pernah buat kau titiskan air mata.kau tetap sabar.
Aku pernah hilangkan kepercayaan kau kat aku.aku tahu kau sangat kecewa.

Tuhan tahu aku sayang hubungan kita ni. Seorang gadis yang bukannya selalu dengan aku. Tapi dia akan muncul bila kau betul2 perlukan seseorang.

Selamat ulang tahun sayang,
Selamat ulang tahun kakak,
Selamat ulang tahun kawan.

Moga hajat kita nak celebrate tahun ke 10 kita dengan meriah itu diizinkan Tuhan.
Moga hajat kita nak bagi present birthday yang lepas2 pada tahun ke 10 itu terjadi.

No comments:

Post a Comment

Hate Love Song